Skip to main content

FIRMAPROFIL

VORES HISTORE OG HVEM VI ER
SVENBORG RIGGER

FIRMAETS HISTORIE

I 1960 blev firmaet grundlagt af den daværende O.J. Mortensen, som firmaet også blev navngivet efter. I 1977 startede fejedrengen Carsten hos O.J. Mortensen i en alder af 17 år. 10 år efter, i 1987, overtog Carsten firmaet og omdøbte det til O.J. Mortensens Efterfølger.

I 1989 ændredes navn og selskabform til Svendborg Rigger og Sejlmagerværksted ApS, som vi kender det idag.

Nico Hjære købte i april 2012 Svendborg Rigger, som dengang lå på på Pilegårdsvej 7 og flyttede året efter Svendborg Rigger.

D. 1/1 2018 købte Nico Pilegårdsvej 7, og flyttede firmaet ”hjem igen”

SVENBORG RIGGER

OM VORES FIRMA

Svendborg Rigger og Sejlmagerværksted ApS er en kvalitetsbevidst sejlmagervirksomhed med mange års erfaring. Vi holder fast i gode håndværkstradioner og har stor faglig stolthed. Samtidig udvikler vi os og skaber mange gode løsninger med vore kunder fra mange forskellige brancher.

Virksomheden lægger stor vægt på individuelle løsninger af højeste kvalitet. Alle produkter specialdesignes til kunderne. Med udgangspunkt i kundernes behov og ønsker produceres et førsteklasses produkt.

SVENBORG RIGGER

ANSATTE I FIRMAET

Nico, ejer og daglig leder siden 2012. Nico er uddannet syerske og har stor erfaring med sig og masser af gode ideer.

Hassan blev ansat 2016. Han er uddannet skrædder, og har arbejdet i skrædderi i 20 år. Desuden har han haft egen tekstil fabrik.

Jørgen Paulsen, kom ”tilbage” til Svendborg rigger værksted 2017, han havde arbejdet for Carsten i 8 år tidligere.